Vores nye lejlighed, vuggestue og situation.

En lille opdatering!

Godmorgen, skønne Danmark! Her er en lille opdatering om hvordan Logan og jeg har det og om hvad jeg beskæftiger mig med til hverdag som alenemor. Hvordan får vi det hele til at gå op i en højere enhed uden at blive kørt midt over?

Siden vi flyttede hjem og fik vores faste lejlighed har mit fokus været at få en så rutinepræget hverdag med Logan, som muligt. Vores hverdag er på grænsen til kedelig, men det gør, at det hele er meget roligt og stressfrit. Vi har det faktisk virkelig godt. Det hele har været så hektisk og hårdt i meget lang tid, men vores nye liv i Danmark giver en helt særlig ro, som jeg virkelig har længtes efter siden Logan kom til verden. Jeg sætter utrolig meget pris på, at vi endelig har fået etableret en dejlig, rolig, familie-hverdag.

22323156_674643209391806_1172151023_n
Jeg er derudover begyndt til en fantastisk psykolog. Hun har kunne sætte det hele i et større perspektiv og alting giver mere mening. Logan og jeg er det helt rigtige sted nu. Det er rart at vide at jeg gør det rigtige for os.

Og hvad beskæftiger jeg mig så med, når Logan er i vuggestue? Jeg er begyndt at læse Dansk og jeg elsker det! Jeg er havnet på det vildeste hold, hvor alle er engageret og det er super inspirerende. Det er de mest givende timer, som jeg nogensinde har haft. Jeg lærer en masse om emner, som jeg synes der er utroligt fascinerende at gå i dybden med. Det giver selvfølgelig god mening at jeg synes lige netop dette fag er enormt spændende, da jeg elsker at skrive og har bloggen her. Jeg har derudover også et mål med denne her uddannelse, som jeg sigter standhaftigt efter.

Det går den rigtige vej på alle områder og det er fandeme vidunderligt og ikke mindst velfortjent, hvis jeg selv skal sige det 😉

Go’ søndag!

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye lejlighed, vuggestue og situation.