Logan ❤️

Vores nye lejlighed, vuggestue og situation.

Tju-hej, hvor det går – så gik der lige en måned uden et eneste blogindlæg! Al min fokus og energi er blevet brugt på at flytte ind i vores nye lejlighed. Vi kan bo her ligeså længe, som vi har lyst til. Det er trygt og rart at vide. Jeg er utrolig taknemmelig for vores nye hjem. Her er så hyggeligt! Det har dog været en hård omgang at flytte ind i denne her lejlighed. Pludselig blev hele situationen meget virkelig; Vores familie på tre er gået itu og vi skal ikke længere være sammen.

20292168_646348258887968_721782960_n Det var en slags point of no return, da Logan og jeg flyttede ind her. Det har været enormt svært for mig at acceptere, hvordan virkeligheden så ud. Familiedrømmen som den som udgangspunkt blev tænkt, er ikke længere en realitet. Mit skræmmescenarie var netop denne her situation; At være alenemor og svigte mit barn på den måde. Lige meget hvor godt samarbejdet omkring Logan end kommer til at være i fremtiden, så vil det i mine øjne, altid være et svigt, når far og mor ikke kunne få det til at fungere, sammen! Og det gør så ondt inden i mig. Men alt hvad der er sket ind til nu er i bund og grund lige meget. Jeg må kigge fremad og arbejde med det som jeg har, nemlig – en glad, sund og rask dreng, der bare elsker livet, hans nye vuggestue og vores nye hjem.

20401052_646348242221303_1809572101_nJeg har lavet en liste over de vigtigste ting for vores nye situation og skrevet TJEK ud for dem, som der allerede er styr på:

Logan er glad, sund og rask. TJEK!

Der er bygget en god, tryg og fast rutine op for Logans hverdag. TJEK!

Jeg har fundet verdens bedste og økologiske vuggestue med de sødeste pædagoger. TJEK!

Der er blevet lavet den sundeste samværsordning for Logan og hans far. TJEK!

Jeg skal lære at slippe kontrollen når Logan skal være væk fra mig. (Det har jeg ikke tjek på endnu).

Det største svigt skal hele. (Det er der heller ikke tjek på endnu).

Jeg skal starte til en rigtig god psykolog, så jeg kan få svar på hvordan det her kunne ske. (Det kommer der snart tjek på).

Hvis I har læst med helt herned til, så TAK! Det betyder utrolig meget for mig at I læser med <3

De bedste hilsener fra mig

 

   

12 kommentarer

 • MOM AND THE CITY

  Hej Cille. Du er så sej. Jeg føler også, allerede, at alting ser meget lysere ud. Selvom det selvfølgelig er hårdt at familie-drømmen er gået itu. Dog må jeg se sådan her på det: Logans far skulle ind i mit liv og give mig Logan. Og det er jeg evigt taknemlig for, for mit liv er blevet så meget bedre efter jeg har fået den lille abe <3 Logan og jeg har det også meget bedre nu end vi havde i et isoleret og ikke familievenligt-liv i Spanien. Godt vi kom hjem, fik lejlighed og det kører sgu allerede bedre end nogensinde før. Det er hårdt at komme videre, når man havde en anden forestilling om hvordan tingene skulle være, men det bliver ti gange bedre på den anden side. Det ved du om nogen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MOM AND THE CITY

  Tusinde tak, Susanne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Widriksen

  Du er bare så sej, i dag er det mere reglen end undtagelsen, at forældre ” splitter op ” idag 60 mexmed søn på 41 – og 2 dejlige børnebørn er det endnu tydeligere, hvad vi som forældre har gjort ved vores barn – forsøger at kompensere vi børnebørn – alt det bedste til dig og Logan ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Kære Sofiya, jeg må lige svare på din kommentar igen ☺️ Jeg kender virkelig også til den bitterhed. Uden at kende jeres fulde historie, kan jeg fornemme hvad du mener med det du skriver. For selvom jeg er kommet frem til at det er bedst (i min situation) ikke er være med min søns far, har jeg stadig også en masse bitterhed og er uforstående overfor nogle af de valg min søns far tog da vi var blevet forældre. Jeg tror aldrig jeg kommer til at kunne sætte mig ind i hans tankegang og de egoistiske valg han tog. Når det er sagt har jeg virkelig prøvet at lægge det bag mig og arbejder virkelig på at se fremad. Jeg har virkelig prøvet at få farmand til at forstå hvad hans valg og handlinger har gjort ved mig og hvilke konsekvenser det har haft for mig. Jeg tror aldrig han kommer til at kunne se det, desværre! Så jeg tror virkelig godt jeg forstår dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MOM AND THE CITY

  Hej Cille. Tak for din besked. Jeg er ked af at vi er i samme båd, men også rart at vide at man ikke er den eneste eller er “alene” i denne her situation. Jeg er glad for at du kan se det på den måde og det kan også sagtens være at jeg en dag vil kunne det. Jeg føler bare at når man har sagt A, så må man også sige B. Man kan i min verden ikke fortsætte sit liv, som om intet var hændt, fordi man hellere vil gøre karriere, feste og pleje sit eget ego, i stedet for at tage sig af sin familie, som man altså helt frivilligt selv har sagt: ja tak til. Alting til sin tid og når man vælger familie, så må man indgå nogle kompromisser og kæmpe sammen. Men du har ret. Jeg håber også på at nå der til hvor du er og kunne se det som en god ting, selvom jeg er rimelig bitter lige nu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MOM AND THE CITY

  Hej Sidsel. Af hele mit hjerte – TAK for den besked! Det er virkelig rart at få af vide. Hvor er I seje at I holder sammen og kæmper, selvom det er hårdt (for det ér det!) Men det er fandeme stærkt, hvis ikke man giver op. Jeg vil blive ved med at kæmpe for Logan til evig tid. Jeg har valgt ham til, derfor kommer han også før alt andet. Knus til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MOM AND THE CITY

  Hej Jennifer. Tak <3 Det vil jeg meget gerne. Send mig en besked på facebook, så kan vi finde en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  ❤️ Dejlig Update ❤️
  Lad os ses snart
  Har ferie og tid fra 7. Aug. 💋
  Pas på Jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Kære Sofiya
  Du er sej. Bum. Så er det sagt.
  I det hele taget, er alle mødre ret seje. Vi gør det bedste vi kan – og det er ikke så lidt.
  Jeg bliver bare så imponeret over, hvordan du takler jeres situation (udfra hvad du informerer os på den anden siden af skærmen om) Jeg er selv mor til en pige på 1,5 år, og selvom jeg er sammen med hed hendes far, er det stadig evigt udfordrende (også på den gode måde) at være mor… og stadig være “sig selv” midt i alt det. Og det bliver sikkert ikke mindre udfordrende, hvis alt hvad man ønsker, ikke bliver som forventet. Det ville jeg bare lige sige. Det er ikke altid at sådanne tanker bliver sagt højt og rammer den, det handler om, men det har du virkelig fortjent. Også selvom vi ikke kender hinanden. Tanker til dig. Kh Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Du er pisse sej! Det bliver jeg nødt til at fortælle dig. Jeg er selv blevet alene med min søn for et par måneder siden. Jeg boede dog i DK og havde bolig. du har måttet starte “forfra”, og det tager jeg dæleme hatten af for. Det ér bare hårdt at blive alene. Du virker som en mor der gør alt for din søn og mere til. Jeg bider mærke i at du skriver at du altid vil se det som et svigt at mor og far ikke kunne få det til at fungere, og jeg kan sagtens sætte mig ind i dine tanker. Jeg er dog selv kommet så langt i min bearbejdningsproces og er kommet frem til at (i mit tilfælde i hvert fald) det ville være et større svigt at blive sammen, bare fordi vi har et barn sammen. Hos os prøver vi virkelig på at stadig ses sammen alle tre, så vores søn kan se at mor og far er gode venner selvom vi ikke bor sammen.
  Tak for at du åbner op for dit og Logans liv, og for de svære tanker omkring at være blevet enlig mor, det hjælper i hvert fald mig at vide at der er andre i samme situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MOM AND THE CITY

  Den besked varmer og betyder så uendeligt meget. TAK, Maria <3 Du har helt ret. KÆMPE kram tilbage til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære sofiya.

  Jeg kan på ingen måde sætte mig ind i hvordan hele din situation er, da jeg aldrig har prøvet at være der.

  Men én ting kan jeg sige med sikkerhed.
  Uanset hvor hårdt livet er og hvor ondt det hele gør, så skal der nok komme en dag hvor du kan se tilbage på det hele, og vide, at det har gjort Logan og dig endnu stærkere ❤️

  Jeg følger troligt med, og jeg ved at du er en pisse sej mor! Og Logan er SINDSYGT heldig at have dig ❤️

  Sender en kæmpe krammer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Logan ❤️