Hr. Nilssons besøg i Knuthenborg Safaripark!

Logans første tur på Bakken!

I søndags var Logan og jeg for første gang på Bakken. Vi var derinde sammen med vores dejlige familie og det var virkelig hyggeligt. Logan var helt oppe at køre over at se på forlystelserne. Han sad bare, helt fascineret, i sin klapvogn med hans kæmpestore øjne og sit glade smil.

Jeg er godt nok taknemlig for at kunne give Logan alle de her oplevelser. Tiden med ham er meget dyrebar for mig. Hvert et sekund, vi har sammen, nydes. Og lige om lidt, starter han i vuggestue igen. (Vi har dog ikke fået en vuggestueplads endnu, men mon ikke det hele snart falder på plads).

Selvom det, selvfølgelig også, er benhårdt at skulle være ‘på’ hver dag og skulle stimulere Logan ligeså meget som en vuggestue ville gøre, så prøver jeg at få vendt denne svære tid til noget særligt og sjovt for os.

Jeg har ganske enkelt besluttet mig for at hoppe ned fra den skuffede hest (et udtryk jeg bruger, når noget ikke går, som jeg gerne vil have det og derfor går rundt med en skuffet følelse inden i). Det gider jeg ikke mere. Og det kan jeg heller ikke, for jeg har Logan og hans behov og følelser skal altid sættes i første række. Derfor har jeg valgt at hoppe ned fra den skuffede hest. Og nu hvor det er gjort, så ved jeg, at Logan og jeg går en meget livsbekræftende tid i møde, hvor alting spiller efter hvad der er sundest, bedst og sjovest for ham og mig <3 <3

Logan og jeg får så mange oplevelser sammen, som vil være med til at forme ham, til resten af hans liv. Det bliver ikke større end det <3

image5 image4 image6 image2 image1

Kærlige tanker fra Sofiya <3

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hr. Nilssons besøg i Knuthenborg Safaripark!