Når den perfekte familiedrøm braser

Kærlighed

image3I min verden holder man som familie altid sammen. En familie går ikke fra hinanden. Man kæmper og bliver stærke sammen. Desværre er det ikke alle der har det på samme måde. Men så er det godt, at jeg nu er blevet det klogere og ved, at man kan være familie på mange måder. Logan og jeg har fra start af været en familie. Den bedste af slagsen. Den slags, der holder sammen i tykt og tyndt. Hos os kommer kærligheden først. Vi kæmper som et team. Og det har gjort os til noget ganske særligt.

 

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når den perfekte familiedrøm braser