Vores nye liv i Danmark!

Et nyt kapitel er startet – Hvad skal jeg lave?

For 19 måneder siden ændrede alt sig. Jeg ændrede mig. Jeg blev mor. Og det er dét, jeg først og fremmest er – mor med stort M! Men jeg er også meget andet.

Logan og jeg skal starte forfra. Vi skal starte et helt nyt liv op, igen. Derfor er det sundt at tænke i nye baner. Dog står jeg tilbage med en følelse af ikke rigtig at vide, hvad andet jeg er end at være verdens sejeste mor til Logan.

For hvem er jeg egentlig nu? Og hvad skal jeg? Skal jeg satse på en ny karriere? Skal jeg starte på en uddannelse? Skal jeg starte mit eget firma? Uanset hvad, så ved jeg at jeg vil sparke røv til det, som jeg beslutter mig for.

Og hey – jeg er jo allerede direktøren for det hele i “team-Logan”. Nu skal døren til min egen karriere bare sparkes op med stilethælen!

Jeg kan mærke, at der er en større mening med at Logan og jeg er hjemme igen. Der er mere jeg skal her i Danmark. For Logans skyld, for vores skyld, men også for min helt egen skyld.

sofiya-2

sofiya-1

sofiya-3

sofiya-4

Har du et forslag til hvad jeg kan kaste mig ud i, så skriv gerne dit bud i kommentarfeltet her på bloggen.

Ha’ en rigtig god dag derude <3

Kærlige tanker Sofiya!

Fotograf: Frank Lohmann
Makeup: Miabella Ristorp 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye liv i Danmark!