10 skræmmende ting, som spanske vuggestuer & børnehaver gør anderledes end danske institutioner

Når den perfekte familiedrøm braser

Da jeg blev mor ændrede mine prioriteter sig med et trylleslag. Lige siden jeg blev gravid, har jeg haft en drøm om, at skulle bygge redde og ”falde til ro” – i hvert fald for en stund. Desværre var det ikke muligt.

Tokes og min livsbane er, efter vi blev forældre, gledet længere og længere væk fra hinanden og vi skal ikke samme vej. Derfor går vi fra hinanden. Vi vil nu prioritere, at få tingene til at spille godt sammen, som forældre til Logan.

sofiya19april3262
Den familiekonstellation vi i sin tid, begge gik ind til, kan ikke lade sig gøre – hverken rent praktisk eller følelsesmæssigt. Vores behov, prioriteter og syn på, hvordan en familie bedst muligt skulle kunne fungere, er for forskellige. Og det er meget, meget trist og sorgfyldt.

Men vi har lille Logan, sammen. Og vi er begge enige om, at Logan skal have ekstra meget kærlighed, tryghed og rolige rammer. Og det er der mulighed for, at skabe og give ham, her hos mig i Danmark, mens Toke bliver i Spanien.

sofiya19april3132Jeg går igennem en meget hård periode. Vel nok den hårdeste i mit liv. Samtidig med det, skal der findes en lille lejlighed i København (2V – så kender du nogen, sig endelig til), en vuggestue og et job i Danmark. Logan og jeg skal starte et helt nyt liv op, igen.

Men ude på den anden side af alt det her, ved jeg at tingene bliver bedre og jeg er meget optimistisk! Jeg ved at der er en større mening med, at vi er tilbage. Og der kommer snart ro på for os. Noget vi, først og fremmest, har haft brug for længe. Og med ro og tryghed lige rundt om hjørnet, kan vi være en velfungerende familie – ikke den perfekte af slagsen, men en glad, tryg og rolig en. Og det er det helt rette udgangspunkt for os.

sofiya19april3199

Kærlige tanker fra Sofiya <3

Fotograf: Frank Lohmann 
Makeup: Miabella Ristorp

8 kommentarer

 • Jeg faldt tilfældigvis over din blog, og tænkte som det første “wauw en milf!” 😉
  Dernæst møder jeg dette indlæg.
  Jeg synes det er en sej beslutning! De fleste bliver sammen fordi de tror det er det bedste, især for barnet, men det tror jeg langt fra. Jeg er sikker på i nok skal få en dagligdag, som forældre der ikke er sammen. Det skal nok gå det hele, lige om lidt er du igennem den værste forvirring, og så ser det hele meget nemmere ud.
  Jeg glæder mig til at følge med i din rejse fra nu af.

  Kh Sissel
  / http://www.livetsomungmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MOM AND THE CITY

   Kære Sissel.

   Tak for din besked. Det er virkelig dejligt med sådan en kommentar.

   Jeg syntes personligt, at folk giver for let op, når det kommer til familie. I min verden, der kæmper man. Men der skal to til tango.

   Med det sagt, så er det det rigtige, at man finder ud af at være en velfungerende familie, selvom den som vores nu, splittes op.

   Jeg er en taknemlig mor over, at vi er hjemme igen. Hver dag er vi sammen med mennesker, der elsker os og som prioritere deres tid sammen med os. Det føles fantastisk.

   Det er en spændende tid vi går i møde!

   Kærlighed her fra os <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Jonasen

  Ønsker alt det bedste for jeres lille familie – uanset hvordan I vælger at leve, sammen eller hver for sig!!
  Bare den grundliggende kærlighed er til stede, er alt muligt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kender dig ikke, men hvor virker du bare til at være mega sej, ærlig og en helt fantastisk mor. Sender en masse god energi din vej og er sikker på der nok skal komme lysere tider 🙂

  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MOM AND THE CITY

   Kære Louise!
   Tusinde tak for din besked <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej du. Hvor er jeg ked af din situation. Jeg kommenterer imidlertid, fordi jeg faktisk står og skal sælge min dejlige 2-værelses lejlighed på Nørrebro, hvis det kunne have interesse? Jeg skal gerne have den solgt inden for de kommende måneder. Skriv mig en mail, hvis den kunne være en løsning, og du vil se en salgsopstilling (Du behøver ikke offentliggøre denne kommentar, hvis du ikke finder det passende). Jeg har linket til min lejlighed på DBA i hjemmeside-feltet. Håber du kan se det! God karma din vej! Vh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MOM AND THE CITY

   Hej Anne!
   Lige til at starte med søger vi bare en lejelejlighed. Men tak for tilbuddet. Håber du får den solgt hurtigt. Kærlig hilsen Sofiya

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 skræmmende ting, som spanske vuggestuer & børnehaver gør anderledes end danske institutioner