10 skræmmende ting, som spanske vuggestuer & børnehaver gør anderledes end danske institutioner

Tilbage i Danmark!

image1
10 dage er der gået siden jeg sidst skrev på bloggen. Men det er der en grund til. Det er ikke sådan en slags “Chris og chokolade-fabrikken-undskyldning”. Men en herre god en af slagsen, faktisk.

Toke arbejder i døgndrift og skal rejse meget det næste stykke tid. Derfor tog jeg den helt rigtige beslutning for Logan og mig om at tage på en slags ferie, hjem til Danmark, for at se familie og venner. Det giver en helt særlig ro, at være tilbage efter en noget hektisk tid for os, som familie, i Spanien.

image3Vi har fundet en helt fantastisk AirBnB-lejlighed på Christianshavn, mens vi er i Danmark. Logan og jeg nyder at være lidt tilbage i vores vante omgivelser og spiser yndlings-kager på Lagkagehuset i mens vi går ture i gader og stræder.

Dog er denne situation langt fra lutter-glade-lagkager, da jeg nu igen har Logan hver dag, 24/7. Og det elsker og nyder jeg, virkelig. Men det er også krævende og derfor bliver der ikke skrevet på min blog hver dag det næste stykke tid.

image4I denne stressende tid husker jeg mig selv på at være taknemlig for alle de små magiske oplevelser, som Logan og jeg kommer ud for hver dag:

  • Vi bliver gennemforkælet af vores familie.
  • Vi kan drikke vand fra vandhanen og dét er virkelig OPTUR!
  • Der er nemt og økologisk mad i butikkerne.
  • Vi kan let og bekvemt komme rundt på gåben til alt og alle.
  • Logan har dagligt grineflips, som gør mig helt igennem lykkelig.
  • Alting er lige præcis som det skal være.

Det er dejligt at være hjemme igen <3

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 skræmmende ting, som spanske vuggestuer & børnehaver gør anderledes end danske institutioner