10 skræmmende ting, som spanske vuggestuer & børnehaver gør anderledes end danske institutioner

Min nye kjole fra H&M

Min nye kjole fra H&M er genial til både vinter og sommervejr. Jeg kan have alt lige fra rullekraver, skjorter eller t-shirts indenunder den! Jeg har valgt kjolen i et nummer større end min normale størrelse, for så sidder den lidt løsere ved hofterne. Jeg syntes at det giver et mere elegant look, at den ikke sidder stramt til forneden, når den har et lidt “vovet” snit for oven. Og så er det også mest behageligt, at have noget på, der sidder løst. Jeg har altid den bedste dag, hvis jeg har noget på, der ser flot ud, men som føles afslappet!

image1 image2 image4Bluse: Primark 70 kr. Kjole: H&M 250,- Ur: Rolex En gave fra min meget søde kæreste.

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

10 skræmmende ting, som spanske vuggestuer & børnehaver gør anderledes end danske institutioner