Jeg er blevet filmet af en drone!

Hvor finder jeg overskuddet som mor?

Jeg har én af de der dage, som jeg tror, at alle mødre kender til. Lige siden Logan og jeg stod op, var han, ja undskyld mit franske: mega belastende! Og det fortsatte, da jeg hentede ham i vuggestuen. Mit temperament blev virkelig sat på prøve.

sofiya
Jeg skal lære at blive bedre til at holde fatningen, når vi har sådan en dag. Jeg er ikke altid særlig god til det. Og det er mega hårdt. Jeg gad godt bare, at kunne forblive helt rolig. Men jeg bliver frustreret over, at jeg ikke forstår, hvad det er der er galt eller hvad det er Logan gerne vil have. Jeg skal måske også acceptere, at Logan ikke ved, hvad han vil have og at jeg som voksen skal sætte grænser op – i hans interesser. Jeg prøver at gøre mit bedste, men det kan jo være så mange ting, der gør, at han lige har en dårlig dag. Lige for tiden er Logans tænder på vej og han er i endnu et ”tigerspring”.. (jeg glæder mig så meget til at han kan snakke og fortælle mig, hvad der er los).

Jeg kan i langt de fleste tilfælde forblive i ”zen” i pressede situationer, men det kræver, at jeg har fået et pusterum. Jeg ved, at der skal skrues ned til mine egne forventningerne og et eller andet sted ud i det fjerne, skal der findes og prioriteres mere tid til mig selv.

village3-1024x512Der var en af mine veninder, der engang sagde: ”It takes a village to raise a child”. Det kunne jeg kun give hende ret i. Dog behøver det nu ikke at være en hel by, der skal opdrage min søn, men jeg savner godt nok at have nogen omkring mig, som Tokes mor, der altid var sød til lige at komme og tage Logan en time, hist og her.

 Hvad kan jeg gøre for at få mere overskud?

  • Jeg skal skrue ned for mine forventninger til at alt, skal være perfekt, hele tiden.
  • Jeg skal prioritere at tage én ugentlig fridag om ugen, hvor jeg gør lige hvad jeg har lyst til, for det har jeg brug for.
  • Jeg skal lære, at huske mig selv på, at livet er for kort til at stresse over døde tingfx rengøring (denne her bliver uhyre svær, for jeg har rengøringsvanvid).

Men jeg vil gøre alt for at få noget mere overskud og jeg håber at al ting bliver lettere med tiden, så længe jeg bare får husket at prioritere mig selv.

Har du et godt tip til hvordan du, som mor, finder overskud og bevare fatningen, når du bliver presset? Så skriv gerne en kommentar til mig!

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg er blevet filmet af en drone!