Mit budgetvenlige Bilka-outfit!

Jeg er blevet filmet af en drone!

I dag bevæger vi os væk fra “mommy-segmentet” på bloggen! I stedet vil jeg skrive om noget jeg oplevede forleden, som jeg bliver nødt til at dele med jer, for det handler om tryghed, men bestemt også den tid, som vores børn går i møde.

Forleden står jeg på Karens terrasse, som hvis I har set min nyeste video, ved hvordan ser ud. Ellers har du muligheden for at se den lige her: En dag i Sofiya og Logans liv! [VIDEO]

På terrassen står jeg i min egen verden, dybt koncentreret og midt i en samtale med min veninde, som jeg talte i telefon med. Pludselig flyver der en lille maskine ca. fem meter over mit hoved. Jeg fortæller det til min veninde og beskriver hvordan ”tingesten” ser ud. Det er uden tvivl en mini-drone med kamera i.

Ikke i min vildeste fantasi, havde jeg forestillet mig at der den dag, ville flyve en drone lige over mit hoved og filme mig? Selvfølgelig vidste jeg godt, at droner fandtes i virkeligheden, men sgu ikke at der ville flyve en over mig? Pludselig gik min dag fra at være i hyggelige omstændigheder til at blive et uhyggeligt afsnit af serien ‘Homeland’.

sofiya-copyJeg går forundret ind i Karens lejlighed, blot for at slippe væk fra at have en drone hængende over mit hoved. Her skifter dronen kurs og flyver over, så den kan se mig udefra terrassen af og ind hvor jeg står i lejligheden. Da jeg tager min telefon op for at tage et billede af dronen, flyver den væk.

Fra terrassen, kan jeg se tre mænd stå ved siden af en bil, der holder parkeret. Dronen flyver direkte ned til dem, hvorefter de hurtigt kører væk. Det var uden tvivl dem, der filmede mig. De stod kilometer langt væk, så jeg kunne umuligt have nået at handle i denne her situation.

Så nu står jeg tilbage meget forundret. Var det bare en eller anden dum drengestreg? I så fald var det dybt krænkende. Og så er det forresten dybt ulovligt, at filme med droner. Jeg syntes det var en super underlig situation, helt ufrivilligt, at blive sat i. Derfor måtte jeg lige dele den med jer, for om ikke andet, så er det altså den nye virkelighed, at kunne blive filmet med en drone uden at kunne gøre noget ved det… (?!)

   

2 kommentarer

 • MOM AND THE CITY

  Hej Sofie.
  Ej, det er faktisk rigtig rart at vide, selvom det selvfølgelig er super kikset og ulovligt. Men tak for din besked! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Its a espanish thing! Min mand er spanier og har lige været hjemme på påskeferie hvor han oplevede præcis det samme. Han løb efter den og opdagede at det var de nye genboere. Virkelig kikset måde at ankomme til nyt nabolag. Vi er også blevet “dronet” engang på en, ellers helt tom, spansk strand. Super mærkeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mit budgetvenlige Bilka-outfit!