Det er okay, en gang i mellem, at hive en dag ud af kalenderen!

Mit budgetvenlige Bilka-outfit!

Lad mig starte med at sige, at jeg ikke er blevet sponsoreret til, at skrive dette indlæg. Jeg har derimod selv købt outfittet – i Bilka, helt frivilligt. Jeg syntes nemlig, at outfittet ser både sejt, tjekket og en smule dyrt ud. Hvilket det på ingen måde var, men lad os bare holde det i mellem os to.

image1
Jeg har altid syntes at det var sjovt, at finde dele af mine outfits i fx Bilka og Føtex. Efter min mening, opnåes det flotteste og mest unikke look, når der mikses med både billige-items sammen med lidt dyrere-items. Det kan også beskrives, som en blandning af noget med farver og spræl i kombineret med noget mere klassisk, tidsløst og afdæmpet.

image1Ved at kombinere outfittet på den måde, får man det mest kreative og interessante look – og da jeg “kun” har palmer i baghaven og ikke har fundet mig et pengetræ, endnu, må der tænkes i kreative baner, når det kommer til at have flot tøj på. Det er gået hen og blevet en slags hobby for mig, at få noget billigt-discount-tøj til at se dyrt og eksklusivt ud ved at mikse og matche!

Min nederdel købte jeg på tilbud i Zara’s kids-afdeling. Jeg var inde for at købe tøj til Logan, da jeg så nederdelen og tænkte:”Mon jeg kan være i en størrelse 14 år?” Det ku jeg godt! Siden da, har jeg købt ret meget tøj i Zara’s kids-afdeling til mig selv, når jeg alligevel skulle købe tøj til Logan. To fluer med et smæk, som man siger. Mine støvler er fra COS og de er  behagelige. Det er en god hæl, for den er ikke særlig høj og jeg går meget rundt med Logan i klapvognen.

image1
Skjorte: VRS  70 Kr. Nederdel: Zara Kids 40 kr. Støvler: COS 2500 kr.

Jeg håber at du blev inspireret til, at kigge nye veje efter lækkert budgetvenligt tøj, som fx næste gang du alligevel handler ind i Bilka! 😉

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Det er okay, en gang i mellem, at hive en dag ud af kalenderen!