En dag i Sofiya og Logans liv! [VIDEO]

Sådan holder man børnefødselsdag i Marbella!

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg elsker en god, traditionel, dansk børnefødselsdag med boller, lagkage, gaver og en instrument-sang. Men en spansk børnefødselsdag i Marbella, kan også noget ganske særligt! Her er det ikke kun børnenes fest, men også de voksnes. Det fandt jeg ud af, i lørdags, da Logan og jeg, kørte med min ven “onkel-Martin” hen til vores vennepar Liv og Martin. De holdte nemlig børnefødselsdag for deres datter Fleur, som fyldte tre år. De kommer selv fra Danmark, men har boet i Spanien i mange år og har, om nogen, taget Marbella-stilen til sig, når det kommer til at holde børnefødselsdag.

Da Logan, “onkel-Martin” og jeg går ind i gennem porten til Liv og Martins skønne hus, bliver vi mødt af en verden i lyserød: balloner, kager, drinks, (ja listen er lang, så jeg fortsætter lige udenom, men se selv på billederne – alt var lyserødt og fuldstændigt gennemført!)

Det var fantastisk at stå der, i 26 grader, champagnen var kold, der var tapas i lange baner og der blev spillet 70’er-musik i baggrunden! Nogle af børnene tog sig en dukkert i poolen og Logan fik med hastige trin, sat gang i dansegulvet. Der var virkelig sørget for alt og gjort noget ud af, at både børn og voksne skulle hygge sig!

img_4750
img_4728
img_4752
img_4745img_4739
img_4740
img_4741 img_4737img_4742
img_4743
Vores dag fløj af sted og inden vi nåede at se os om, blev klokken blev 18:30. Logan og jeg kørte hjem vildt glade, trætte og fyldt op med lykke, oven på sådan en god dag!

Næste gang, der inviteres til børnefødselsdag hos Liv og Martin, bliver det et stort JA TAK! Og da parret har tre børn, er det ret sandsynligt, at der ikke går særlig lang tid inden den næste i familien, holder endnu god fødselsdag Marbella-style 😉

Ha’ en dejlig aften!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i Sofiya og Logans liv! [VIDEO]