Hjemme hos os, er det den mindste, der bestemmer.

En dag i Sofiya og Logans liv! [VIDEO]

Ofte får jeg spørgsmålet: Hvad får du egentlig tiden til at gå med i Spanien? Og selvom det måske, for nogen, kan virke som rent ferieparadis i Marbella, så har vi en hverdag her, præcis, som hvis vi havde boet og arbejdet i Danmark. Vi er en børnefamilie, der skal have alting til at flaske sig, i mens travlhed og praktiske ting, fylder en hel del. Her i Spanien må vi også løbe stærkere, for der er ingen bedsteforældre til at hjælpe med hentning eller pasning. Toke arbejder fra 7-19 alle hverdage, så Logan og jeg prøver, at få nået alt – for det meste alene, men i forrygende vejr! Jeg har lavet en film, der viser hvordan en almindelig og gennemsnitlig hverdag ser ud for os i Spanien!

14686423_526047130918082_1394901924_n
Vores hverdag – kort fortalt!
Kl. 7:
bliver jeg vækket af en sulten Logan. Vi står op, spiser morgenmad, går i bad og gør os stille og roligt klar til dagen.

Kl. 9: går vi hen til vuggestuen, der ligger ca. 20 minutter væk.

Kl. 10: er jeg i fuld gang med at arbejde, enten fra en café, fra kontoret eller fra min veninde, Karens, lejlighed. Jeg arbejder hver dag på min blog, undtagen i weekenderne.

Kl. 15.30: henter jeg Logan fra vuggestuen. Vi går som udgangspunkt hjem eller handler ind. Når vi kommer hjem går vi i bad, leger, synger sange og ser lidt (meget) børne-tv på computeren. Her sættes der som regel også en vask over og der gøres rent et par gange om ugen. Praktiske ting fylder en stor del af min hverdag, for efter vi er blevet en familie, vasker jeg, simpelthen, så meget tøj, gør vanvittigt meget rent og laver mere mad, end man kan forestille sig! Logan spiser os ud af huset 😉

Kl. 17.00: laver jeg aftensmad. De bedste dage er dem, hvor der er lavet mad til to dage i streg. Rester føles som gourmet-mad, når du er mor!

Kl. 18.00: spiser Logan og jeg.

Kl. 19.00: kommer Toke hjem. Jeg forbereder alt til næste dag ved at ligge tøj frem og pakke pusletasken! Logan får som regel altid en portion grød lige inden han skal sove. Han får børstet bisser. Og der bliver sunget godnat seng.

Kl. 20: bliver Logan lagt i seng.

Kl. 20.15: arbejder jeg videre på min blog eller slapper af med Toke

Kl. 22: går resten af familien i seng.

Se videoen her:

Tak fordi du kiggede med og ha’ en rigtig god fredag!

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos os, er det den mindste, der bestemmer.