Mit yndlings-outfit!

Vores babymoon!

Aldrig har jeg hørt nogen sige: ’Vi skulle aldrig være taget på den ferie!’ Derfor er det også som gravid og inden man bliver forældre, altid en god idé at tage på en sidste lille rejse, inden baby melder sin ankomst.

Så længe I rejser inden for de første otte måneder af graviditeten, hvis du ingen gener har og lytter efter hvad din krop kan klare, så er du godt dækket ind og højst sandsynligt på vej til en rejse, du vil værdsætte næsten lige så meget, som søvn, når baby først er kommet. Sådan har jeg det i hvert fald med vores ’babymoon’, så her får du lige lidt om vores sidste rejse, sammen, mens Logan stadig lå i maven og hyggede sig.

image10 Vi rejste i mit tredje semester, så ret sent i min graviditet, tror jeg var syv måneder henne. Der var en masse praktiske ting, der først skulle på plads, inden vi kunne tage på ferie sammen. Blandt andet skulle Toke nå at flytte ud af sin lejlighed i USA, så vi kunne flytte sammen i København.

Trods vores korte tid som kærester og vores nye situation, var jeg bare taknemlig for, at vi overhovedet nåede at få en rejse sammen, alene, som kærestepar. Og selvom jeg var tung, hormonel og sulten under det meste af turen, var det en rejse jeg virkelig nød og absolut ikke ville have undværet.

image3
De første par dage, rejste vi til Italien og besøgte min familie, som har et virkelig smukt hus på Sicilien. Efterfølgende tog Toke og jeg videre på et skønt hotel, hvor vi fik kærestehygget, badet og solet. Gud, hvor jeg dog savner at have al den tid til bare at have tosomhed sammen.

image1
Dog har jeg et lille tip: Vælg et hotel, der ligger tæt på restauranter og cafeer, hvor du med sikkerhed vil kunne finde noget, som din gravide krop craver! Maden på vores, ellers suveræne, hotel hang slet ikke sammen og menuen bestod nogenlunde af den samme slags mad, som jeg i mine unge dage kunne få på mit fritidshjem i Måløv: pomfritter, skinkesandwich og is. Ikke en særlig fed situation at stå i, som gravid, når man får lyst til uhyre mange, specifikke ting.

image8Efter et par dage, hvor jeg mest af alt var blevet forvandlet til en sulten, sur, gravid-hval, Toke kun kunne finde dasende ved vandet, fandt vi heldigvis den mest fantastisk restaurant, som lå tyve minutters gå-gang fra vores hotel. De havde det lækreste mad og der smovsede jeg i mig, hver aften af lækre salater, kylling, pil-pil-rejer, ananas, oliven… (ja, listen er lang og kunne fortsætte i en evighed).

image7Vi havde en dejlig, romantisk tur og jeg er utrolig glad for, at vi valgte en afslappende badeferie uden for meget sightseeing eller stress, for det passede perfekt til os og til der, hvor jeg var i min graviditet – træt, doven OG forkælelsestrængende!

screen-shot-2017-03-02-at-11-53-49
Planlægger I at tage på en ’babymoon’, så lyt efter hvad din gravide krops behov er og tænk over, om shopping-ferien eller hiking-turen kan vente til du er knap så tung og træt mere.

Jeg ønsker i hvert fald for alle, at der kan blive prioriteret tid til hinanden, inden det hele går løs, om det så er en tur i sommerhus, i spa, til et andet land, så er det i hvert fald en god investering at gøre sig, når man går en tid med knap så meget tosomhed i møde.

 

   

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit yndlings-outfit!