En lille film fra de varme lande! [VIDEO]

Vuggestue og sygdom!

Selvom jeg havde lovet mig selv, at jeg ikke ville skrive om noget så kedeligt som sygdom på min blog, så kommer jeg ikke udenom at den spiller en stor rolle i vores liv, som forældre og har gjort det siden Logan startede i vuggestue. Før han startede, lå det til sjælenhederne at Toke, jeg selv eller Logan var syge. Ja faktisk var Logan kun syg én eneste gang inden.

Vi havde en ide om, at vi også ville slippe af sted gennem nåleøjet forbi alle sygdomme, som Logan kunne slæbe med hjem fra vuggestuen, for vi har alle det vildeste immunforsvar og nu hvor vi flyttede til et varmere land, så kunne vi ikke blive syge på samme måde, som i Danmark. Snydt igen. For vi har fået alt hvad den lille mand har slæbt med hjem. Han er jo allerede glad for piger, så der kysses, krammes og legetøj tages ivrigt i munden.

super-sofiya-mor

Derudover ved jeg ikke om, at det har noget at gøre med, at Logan går i en kæmpe stor vuggestue, om der så er større chance for, at han får en sygdom og at vi så også gør? Del gerne ud af jeres erfaringer.

Kvinden, der ofte laver kaffe til mig på vores lokale café, fortalte at hendes søn også havde gået i en stor vuggestue, og da hun flyttede ham over i en mindre, havde der slet ikke været sygdom i ligeså stort omfang.

Jeg ved i hvert fald at overskuddet ryger, når alle i familien konstant er syge om det så er på skift eller samtidig, er det pisse hårdt.

image1
Jeg har i en uge nu, haft en lille mand, der konstant skal sidde/hænge på mig. Det er hårdt, når jeg samtidig selv har bronkitis og skal have ordnet alt i vores hver dag – ja det er noget af en tålmodighedsprøvelse. Jeg savner de dage, hvor jeg var alene og kun skulle tænke på mig selv, når jeg var syg. Gode film, te og rene dynebetræk er blevet skiftet ud med baby-tv, havregrød klattet ud i sengen og ikke nok med, at jeg ligner en der ikke har haft fem minutter til hverken at sove i, tage et bad eller få kylet noget som helst opfriskende i ansigtet, så har jeg det heller ikke.

Livet er vel nok skønt med barn, men det er sgu også hårdt!

Hav en rigtig god fredag 😉

 

6 kommentarer

 • Cecilie

  Åh! Hvor bliver jeg bare lettet for at læse dette indlæg. Vi har præcis samme situation herhjemme. Jeg kan nærmest høre mig selv tænke, de helt samme tanker, som du skriver. Herhjemme er vi heller aldrig syge, men efter Hanna er startet i vuggestue, har vi været konstant syge med alverdens ting. Og jeg er fuldstændig brugt og har så ondt at mig selv om min familie. Nøj hvor er det altså bare hårdt! Vi troede også, at Hanna ville slippe, da hun aldrig var syg før. Men næ nej. Nå men jeg føler virkelig med dig og din familie. Det er rockerhårdt at være syg konstant. Til dit spørgsmål så går Hanna i en forholdsvis lille vuggestue, så jeg ved ikke, om det har så meget at skulle sige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MOM AND THE CITY

   Hej Cecilie!

   Tak for dit svar. Dejligt med nogen medfølende-mødre, der ved hvor hårdt det er. Vi er seje 😉

   Fedt med input til lille/stor-vuggestue. Jeg tror også at de bliver syge lige meget hvad, men er der 15 børn på én stue, så har jeg på fornemmelsen, at der er 15 gange så stor chance for at blive syg og derfor er vi HELE tiden syge. Ikke bare en gang i mellem 🙁

   Men måske jeg tager fejl. Orker næsten heller ikke at Logan skal til at skiftes over i en anden vuggestue nu, men det kunne også være forsøget værd?

   Jeg håber at I slipper for sygdomme fra nu af 😉 <3

   GOD DAG! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv, rigtig god bedring – min kæreste har lige lagt 4 dage med 38 i feber, det er godt nok utroligt som det kan få skovlen under folk (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MOM AND THE CITY

   Hej A!

   Ja, det er noget rod. God bedring til din kæreste. Og god weekend 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Poulsen

  Øv for jer, vi ligger også alle syge nu, smittet af mindste manden, det er så pisse hårdt selv at være syg når den lille også er.
  Der er noget om snakken mht sygdom og størrelsen på pasnings stedet. Jeg læste en videnskabelig artikel forleden hvor de havde undersøgt det og det er helt klart at jo flere børn der er i pasnings tilbudet jo mere syg er børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MOM AND THE CITY

   Hej Linda!

   Øv for os allesammen. Det giver jo også god mening at er der 15 på stuen, så er der 15 gange så stor chance end hvis der var fem.

   Jeg må prøve at undersøge det nærmere, for der skal findes en løsning, hvis det bliver ved med at være SÅ ofte, at vi er syge.

   Tusinde tak for dit svar <3

   God bedring og weekend til jer også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille film fra de varme lande! [VIDEO]