10 produkter, der kan gøre dig til en lækker og velplejet mor!

Anbefaling: De bedste Netflix-serier, du ikke må gå glip af!

Som forælder er tiden knap og hyggestunderne korte. Om aftenen, i vores hjem, er vi som regel trætte og aftenerne er hellige til at kunne flade ud, koble af og gøre, hvad end vi nu har lyst til. Meget ofte ender det ud med, at når Logan er blevet puttet, så hopper mor og far ind under dynerne i vores gæsteværelse, som vi bruger som tv-stue og der bliver der dyrket en forbandet meget…. Netflix! Dog, er det vi skal se, altid forberedt på forhånd, så vi ikke ender med at sidde og se noget der kun er halvgodt eller virkelig dårligt. Det har vi simpelthen ikke tid til at spilde en aften på.

Nu har jeg derfor gjort det nemt for dig og valgt de serier ud, som jeg ind til videre synes er de absolut bedste Netflix-serier, som du bare må se, hvis ikke du allerede har gjort det.

Jeg vil løbende skrive flere anbefalinger på i takt med nye opdagelser, men kun hvis serierne lever op til det niveau vi kører her på bloggen. Skulle du have en anbefaling på en serie, der er et must see, så skriv endelig en kommentar nedenfor.

a18dc81891cc0cfcb0fe470b3e61cc86
Du må ikke gå glip af:

Breaking Bad: Walter White, der er familiefar og kemilærer, får diagnosticeret en dødelig lungekræft. I hans ønske om at sikre sin familie økonomisk sikkerhed i fremtiden, begynder han at fremstille og sælge metamfetamin med en tidligere student.

Designated Survivor: Den amerikanske regering bliver udryddet af et terrorangreb, så en udvalgt mand må stå i spidsen og overtage posten som præsident i et forsøg på at få styr på landet igen, der er i krig mod en ukendt fjende.

Homeland: Carrie Mathison, der arbejder for CIA, mener at en amerikansk marinesoldat er blevet omvendt af fjenden og nu truer det amerikanske land.

Narcos: Historien handler om narkokongen Pablo Escobar. En sand og barsk historie.

Prison Break: Serien handler om to (virkelig lækre) brødre. Den ene er dømt til dødsstraf for en forbrydelse han ikke har begået. Den anden er et geni, der har gennemtænkt en plan for hvordan han får broren ud af fængslet.

Shooter: Bob Lee Swagger, er en afgået veteran der bliver sat til at opklare et formået planlagt mord på præsidenten, men ender med selv at blive anklaget for at have begået mordet.

Stranger Things: Den 12-årige dreng Will forsvinder på mystisk vis og imens efterforskningen er i gang, prøver regeringen at skjule, hvad der i virkeligheden er til grund for Will’s forsvinding.

God fornøjelse 😉

7 kommentarer

 • Hansen

  Person of interest, se den før din nabo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Jonasen

  Nu ka smag/interesser seføli være meget forskellige fra person til person, men i min smag, er det en super go liste du har lavet!!
  Har ikke selv set meget på Netflix, men disse ka jeg i hvert fald også anbefale;
  – House of Cards
  – Suits
  – Blacklist

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Peaky blinders søde Sofiya! Den er must see!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MOM AND THE CITY

   Hej Tanja! Årh, hvor er det kanon med gode forslag. Jeg må i gang med at se “Peaky Blinders”, så den (muligvis) også kan komme med på listen 😉 Ha’ en forrygende weekend, skønneste du!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske serier du har samlet der!
  Kan også klart anbefale the 100. Den passer rigtig fint ind i din samling af drama serier! – Den er også møg hamrende spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MOM AND THE CITY

   Fedt at du kan lide listen. Genialt! Den må jeg straks igang med at se, når jeg har set anden sæson af Narcos færdig. Det vil jeg glæde mig til. Go weekend. P.S Tusinde tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 produkter, der kan gøre dig til en lækker og velplejet mor!