Sådan gik Jesus fødselsdag, nytårsaften og vores tur til Danmark!

10 produkter, der kan gøre dig til en lækker og velplejet mor!

Jeg får ofte stillet spørgsmål vedrørende, hvilke produkter jeg bruger til mit hår, til at lægge min make-up med og i det hele taget, hvordan jeg passer på min krop, som mor. Få her svar på de 10 vigtigste skønhedtricks jeg ikke vil være for uden.  Skønhedsprodukter1) Hvilken shampoo bruger du?
Min hovedbund startede med at klø helt ekstremt, da jeg blev gravid, og det fortsatte under hele graviditeten og amme-perioden. Lægen kunne intet gøre ved det. Så det eneste der virkede var ’Bio+ Shampoo’, som jeg køber hos min frisør og nu er kløen gået helt væk igen.

2) Hvad plejer du dit hår med?
Moroccanoil Moisture Repair Conditioner’ er den bedste conditioner, hvis du spørger mig og det gør du jo 😉 Conditioneren hjælper ikke bare med at gøre mit hår blødt og blankt som den lille havfrues, men hjælper også med at jeg kan springe en klipning over, da jeg gerne vil have mit hår så langt som muligt.

image4

3) Hvad er dit bedste stylingprodukt til håret?
Jeg bruger ’Morrocan Oil’ i længder og spidser både i vådt og tørt hår. Det får mit hår til at være sundt og se flot ud.

4) Hvad gør du for at passe på dit hår?
Hver dag reder jeg mit hår med min elskede børste fra ’Mason Pearson’. Børsten er lavet af vildsvinehår og nylonhår. Den kombination af hår gør, at børsten er god at rede filtret hår ud med. Børsten masserer hovedbunden, hvilket øger blodgennemstrømningen, så håret vokser hurtigere. Vildsvinehårene har en plejende effekt for håret og fordeler samtidig de naturlige olier fra hovedbunden ud på hårstrået, så på den måde bliver håret mere glansfuldt, længderne sundere og hovedbunden mindre fedtet. Og dét med fedtet hovedbund kender alle mødre vist til. Når jeg har redt det igennem med børsten ser det seriøst ud som om at mit hår er blevet stylet i timevis af en professionel frisør. 

5) Et godt hverdags-trick til mødre?
Jeg kan ikke leve uden ‘Blax-elastikkerne’. Som mor, har jeg som regel mit hår sat op i en knold/hestehale, hele dagen, hver dag. Blax-elastikken går ikke ind og knækker hårstrående, som normale hårelastikker ville gøre. Hvis jeg om aftenen gerne vil have mit hår ned, kan jeg blot tage min blax-elastik ud og så er mit hår virkelig nemt at sætte derfra, fordi håret ikke har de sædvandelige knæk, som andre hårelastikker giver. Et godt tip er at rulle det i en knold og når du tager elastikken ud, har du lavet et naturligt fald i håret, så det ligner at det er blevet stylet. Praktisk og genial løsning. Det kan vi mødre godt lide.
skønhedprodukter

6) Hvad renser du dit ansigt med og hvilken ansigtscreme bruger du?
Jeg bruger kun ’Nimue-produkter’, som jeg køber hos min kosmetolog. Priserne ligger i den dyre ende, men i hvert produkt er der til lang tid. Produkterne er uden parfume og er de eneste ansigtsprodukter jeg har lyst til at bruge, da min hud har været igennem noget af en hormonelperiode grundet graviditet og amning. Jeg kan tydeligt se forskel på om jeg har haft produkterne hjemme eller ej. De fås ikke i Spanien, så jeg købte et stort lager ind sidst jeg var i Danmark. Og voila, nu har jeg ligeså fin hud som Logan, næsten da.

7) Hvad gør du for at se frisk ud trods den manglende nattesøvn?
’Ole Henriksens Ultimative eye-gel’ har hjulpet mine trætte mor-øjne igennem mange forstyrrede nætter. Jeg har den stående i køleskabet, så den har en kølende effekt og jeg kommer den på hver aften inden jeg går i seng. Den er guld værd. Tak Ole!

image2

8) Hvad fugter du din krop med?
Jeg bruger en ‘økologisk kokosolie’ fra supermarkedet til at fugte hele min krop med. Her i Spanien har de ingen cremer, der fri for parfume og kemikalier. Under min graviditet og i amme-perioden var jeg meget fokuseret på at finde de bedste alternativer uden kemikalier og parfume. Der er visse produkter jeg bruger, som der bliver nødt til at være lidt krasbørstige, men der hvor jeg kan undgå kemi og parfume vil jeg til hver en tid vælge det frem for en creme med skadelige stoffer i. Kokosolien er det bedste til min krop, den dufter dejligt og er til at betale.

9) Nævn ét skønhedsprodukt du ikke går hjemmefra uden at bruge?
Min ’Clarins-deodorant’. Jeg sveder helt vildt meget under mine arme og den eneste deodorant der har kunne sætte en stopper for mine hormonelle-svedture under og efter graviditeten – ja, selv under en løbetur eller hot-yoga-time er der ikke en sveddråbe at finde under mine arme. Jeg sørger altid for at have en ekstra på ’lageret” derhjemme, så jeg ikke løber tør for den. 

10) Bedste mor-makeuptrick?
Det vigtigste produkt i min makeup er ’Highlighteren Bright Forecast fra M.A.C’. Hvis ikke jeg har den på, ligner jeg ofte noget der ikke har sovet i et år og fem måneder. Den lysner op og dens orange-tone går ind og ophæver blå rander under øjnene. Jeg har den på hver dag. Jeg var lige ved at aflyse og ikke tage til nytårsfest i år, fordi Logan havde leget med den om morgenstunden og væk var den, da jeg skulle ligge min nytårsmakeup. Fra nu af, sørger jeg altid for at have to af dem i min makeuptaske.

image1

Hvis I har nogen spørgsmål, så skriv gerne en kommentar i feltet nedenfor.

Ha’ en lækker dag!

 

 

 

 

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gik Jesus fødselsdag, nytårsaften og vores tur til Danmark!