Farvel du kære Danmark!

Mit spanske eventyr er begyndt

15152906_541483369374458_345795244_o15133912_541483372707791_842876901_o15135533_540782869444508_1197966214_n14976289_541483636041098_1875924951_oHej fra Marbella!
Her går det godt, men hold kæft hvor er det også hårdt at flytte land som familie. Dog er det det hele værd, for her har vi solen som genbo, og jeg har bare ben og kjole på om vinteren. A dream has come true!

Jeg er evigt taknemmelig, og det har givet mig en helt særlig ro og et andet overskud at flytte her til Spanien. Hver morgen vågner jeg op til solskin og bjergudsigt. Og så deler jeg endda dette eventyr med min drømmemand (som også nogen gange kan være lidt af en torsk) og vores næsten altid glade søn! Amen, holdt.

Bye, bye Daddy-cool
Farmand-Toke er allerede rejst tilbage til Danmark for at arbejde i 10 dage, så jeg skal være alene med Logan dag og nat. Det er altså ikke lutter-glade-lagkager eller uden mellemregning at bo her.

Never ending barsel
Det er meget begrænset, hvad jeg når at gøre af mine egne ting, som jeg virkelig havde set meget frem til at kunne prioritere mere af, når vi kom til Spanien og efter endt barsel. Dog tager alt tid, når man flytter til et andet land og mon ikke, at hverdagen glider lidt lettere om nogle uger, når vi er faldet mere på plads. Det er i hvertfald et af mine største julegaveønsker. Når det så er sagt, passer det mig ganske vist også glimrende at være her alene, for så er det nemlig mig, der bestemmer alting, hele tiden! Og Logan og jeg kan gøre alt i vores helt eget tempo. Vores lille familie på tre har gået intensivt op og ned af hinanden, efter vi flyttede fra Danmark. Selvom jeg aldrig bliver rigtig træt af Toke eller Logan, så har jeg brug for alenetid, og den nyder jeg så i fulde drag. Især efter jeg er blevet mor, da der er langt i mellem, at jeg kan have en aften helt for mig selv og være i “mig-mig-land”.

Så snart Logan er lagt i seng bruger jeg mine meget sjældne “mig-mig-aftener på alt det, som lader mig op og som giver mig overskud. Fx skriver jeg på min blog, ser Netflix eller tager mig et langt bad. Det er vildt, at livet kan tage sig sådan en drejning; du bliver mor og pludselig er et bad noget af det dyrebareste der findes.

Afslutning
I morgen skal jeg et par timer i “mig-mig-land” og hen til en kosmetolog. Efter vi flyttede er min hud begyndt at gå i udbrud forskellige steder i ansigtet og er derfor ikke længere så fin og silkeblød, som den plejer at være. Måske er det stress, måske er det noget hormonelt, fordi jeg er stoppet med at amme? Er der nogen der har prøvet noget lignende, da de stoppede med amning, så giv gerne lyd fra dig. Og forresten, så får man altså ikke nødvendigvis hænge-babselutter af at amme! 😉

Ha’ en god søndag aften! Her i “Sofiya’s casa” skal der tændes stearinlys, drikkes te og så skal der ses BedragWhat a night.

 

 

 

 

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel du kære Danmark!