Vinterstøvlen til din baby!

Vores nye City

14686661_525973444258784_638489782_n14694690_526047117584750_2054515289_nHola, como estas?
Som du måske har læst her på bloggen, så er familien Kruse, dullen og lille Hr. Nilsson flyttet til Marbella! Vi er landet og alt er gået over alt forventning, selvom der også er udfordringer ved at flytte væk fra den faste base. Vi har allerede fundet lejlighed, som vi kan flytte ind i om et uger, så ind til da, bor vi i huset, som Tokes kollegaer skal bo i, hvilket er en gigantisk borg/MTV-crib/mansion! Her skal vi alle arbejde fra, med solen som udsigt! At blive brun, samtidig med at kunne leve af sin passion; det er noget der rykker i banditten, som jeg ville ha’ sagt, hvis havde været en mand. Kollegaer, venner og familie kan godt finde solcremen frem og lade sommerfuglene i maven piske rundt til de kommer herned.

Det er et nyt og stort kapitel i vores liv – mit liv – Logans liv – Tokes liv – og denne rejse hertil har bekræftet mig i, at jeg altid skal turde at kaste mig ud i situationer, som skræmmer mig. Mit liv er nemlig bedst, når jeg danser i mellem, hvad jeg frygter og hvad jeg ønsker.  Ved at flytte hertil med et åbent, positivt, pippi-langstrømpe-sind blot nogle måneder efter, at jeg blev forvandlet til mor med stort M, er jeg altså trådt ud af min comfort-zone og ind i hvad jeg vil kalde paradis på jord!

Vores udfordringer ved at flytte land.
Vi har valgt at flytte land med vores 11 måneder søn under armen og selvom Logan er nemmere end nem, altid er glad og kan falde i søvn alle steder, kræver det dog stadig meget af os som forældre, især med den store omvæltning der hører med når man flytter land. Der er og har været mange tidspunkter, hvor vi lige har måtte tælle til 10.000! Logan kræver, som et hvert andet barn fuldtidskærlighed og opmærksomhed rigtig, rigtig meget af tiden.

Tiden er derfor knap, samtidig med at vi skal finde ud af, hvor vi skal bo, hvor vi handler ind, finder økologiske varer og babymad uden mariekiks, chokolade eller sukker i, som der er i næsten al babymad her. Og hvor finder vi sæbe, bleer og vådservietter uden parfume i, det er dog stadig et mysterium. Spanien elsker deres parfume og jeg har det stik modsat. På apotekerne syntes de, at jeg er sjov, fordi jeg ikke vil have parfume i vores cremer og sæber – især i produkter til Logan!

Siden vi flyttede ud af vores lejlighed i Danmark, har vi boet på tre forskellige hoteller og nu i huset, men heldigvis har vi netop fået skrevet under på vores lejlighed i går. Selvom Logan virker til at finde det sjovt med de mange nye indtryk og steder han kan gå på opdagelse, så er det svært og tærer på forældrenes energi-konto, når der ingen rutiner er og vi flytter sådan rundt og har levet i en kuffert de første mange uger.

Heldigvis har vi nogle venner her i Spanien, som har hjulpet os meget og de er kommet med et hav af gode råd, så jeg har på fornemmelsen, at vi kommer til at springe mange fejltagelser over, som man let kan gøre sig i et nyt land.

Logan er startet i vuggestue et par timer to gange om ugen. Det er den hyggeligste, lille oase for babyer og alle er så glade og søde. Men i en spansk vuggestue, gør de selvfølgelig også tingene anderledes, end hvad vi er vandt til hjemme i Danmark. I vuggestuen her i Spanien, giver pædagogerne mariekiks blendet med juice, som formiddagssnack til babyerne. “Det er den spanske specialitet til babyer”, sagde pædagogen til mig. [Forestil dig her mit ansigtsudtryk].  Og på trods af at jeg er meget åben over for, at vi er i et nyt land og jeg godt ved at jeg ikke kan få det præcis på den måde, som vi er vandt til derhjemme, så fik jeg dog alligevel aftalt med pædagogerne, at Logan får sin egen lille formiddagssnack med. Det var de helt forstående med.

Husk alting altid er lige som det skal være!
Så kort opremset, er der jo altså udfordringer ved et eventyr, men det er det hele værd, når jeg kan sidde og skrive dette blogindlæg under palmerne, med en hud-tone, der ville gøre selv Beyoncé misundelig og med udsigt til en pool, som jeg vil hoppe i nu.

Stay tuned for more adventures from our adventure… 14686423_526047130918082_1394901924_n14694609_525981304257998_1133374745_n14741205_526047120918083_1147223232_n-1

2 kommentarer

 • Isabella

  Et lille tip: Hvis du mangler øko og parfumefri, så prøv Bionatura – den ligger i Marbella og Fuengirola/Los Boliches. Det er et dansk/spansk par som ejer dem 🙂
  Og held of lykke med det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MOM AND THE CITY

   Kære Isabella!
   Tusinde tak for tippet. Det lyder virkelig godt. Vi vil helt sikkert tage forbi Bionatura <3

   Kærlig hilsen,
   Sofiya

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterstøvlen til din baby!