Se mit graviditetstøj og ammetøj - og bliv inspireret! [VIDEO]

Den dag, hvor det gik op for mig, at min søn ikke altid kommer i første række

14017558_503787869810675_1022389291_n

Lige for tiden går mine tanker meget på, hvilken slags mor, jeg gerne vil være over for Logan. Og jeg vil selvfølgelig være mig selv, men jeg vil også være verdens bedste mor!

Men at være nogens mor, følger der et stort, hvis ikke det største ansvar med sig. Jeg har meget at lære med hensyn til hvordan jeg gerne vil blive den bedste udgave af mig selv og dermed også den bedste mor til Logan.

Med en lille baby ved ens side er dit liv, som mor, 110 % tilsidesat – det er klart, eller er det? For i tiden, hvor alt handler om baby, så glemmer man sig selv, og sådan kan man jo ikke leve livet på den lange bane, hvorfor jeg skal huske mig selv på, at jeg nogen gange kommer i første række.

Sidst jeg var ude og flyve med min søn, bed jeg mærke i at kabinepersonalet, beder den voksne om, at tage iltmaske på sig selv før du hjælper dit barn og andre i sikkerhedsinstruktionerne. Først blev jeg målløs og syntes at det var helt forrykt, at de anbefalede, at man gjorde det i den rækkefølge, men jo mere jeg tænkte over det, desto mere mening gav det for mig, hvorfor det var netop sådan, og pludselig fik jeg en åbenbaring for, at det også er sådan jeg skal være nede på jorden, som mor til Logan. For hvis ikke du som mor, passer på dig selv først, så kan du ikke tage dig ligeså godt af dit barn.

Lige fra da flyvemaskine ramte landingsbanen, har jeg mindet mig selv om, at baby ikke altid kommer først, og at jeg nogen gange skal tænke på mig selv, hvis jeg skal give det bedste liv til Logan og være den bedste og mest nærværende mor for min baby.

Er du mor, så husk også dig selv, for at du kan give hele dig, for altid, til dit barn. Slip den dårlige samvittighed, så ikke den styrer dig og tænk på mit fly-eksempel, hvorfor du nogen gange skal tage vare på dig selv, før din lille guldklump.

13936810_502484919940970_845167066_n

13936557_502484909940971_2033225140_nKøb Logans sengetøj fra Holly’s her!

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit graviditetstøj og ammetøj - og bliv inspireret! [VIDEO]