Gravid og helt uforberedt

Numerologi-navn til min søn

12666302_442205189302277_1400195484_n

Jeg ændrede navn, da jeg var ca. 20 år, og det var efter et besøg hos en numerolog. Jeg har været så glad for det siden, så jeg lovede mig selv, at den dag jeg selv fik børn, skulle deres navne også være numerologiske korrekte.

Mange tror, at når man tager kontakt til en numerolog for at skifte navn, får man ét navn og så er det ellers bare bad luck, hvis man så ikke kan lide det navn. Det er dog langt fra sådan, at numerologien hænger sammen – man får nemlig mange navne, som man kan vælge imellem og der er masser af forskellige valgmuligheder.

Alt her i verden har en energi og det har navne også. Brian og Jimmy har én energi, Lone har en anden. Det er alle navne, som for de fleste vil give anledning til nogle bestemte typer mennesker.  Det er der ikke meget talmagi og mystisk, hokuspokus over, hvis man tænker nærmere over det.

Hvad der til gengæld er magisk er, at en numerolog via dit navn og fødselsdagsdato, kan se tilbage på hvordan dit liv har været, hvilke op og nedture navnet har haft og hvad der fremadrettet vil ske, når du vælger at skifte til det nye numerologiske korrekt navn.

Derudover kan en numerolog fortælle dig alt om din grundenergi. En grundenergi er datoen man er født på. Jeg er f.eks 1’er da jeg er født den 10 (1+0= 1) Logan er 3’er, da han er født den 12 (1+2= 3) Hver grundenergi har en særlig energi forbundet med sig, som er forskellige kendetegn/træk, der viser sig i hver vores personlighed.

Jeg er meget taknemlig for den virkning numerologien har haft på mig. Jeg havde brug for at gøre noget godt for mig selv og for at bryde den sociale arv til den side af familien, hvis efternavn jeg bar og ikke havde nogen positiv forbindelse til. Så for at jeg kunne føle mig, som MIG og føle at mit navn havde en positiv indflydelse på mit liv, havde jeg brug for at skifte og vælge mit eget navn.

Logan og Toke er min familie nu og de betyder alt for mig. Jeg vil for alt i verden gøre alt for at kun positive og kærlige ting kommer i deres retning, og da numerologien har hjulpet mig så meget med at være i det rette element, så skal Logan selvfølgelig også have et numerologisk korrekt navn. Logan skal nemlig kun have det bedste af det bedste.

Tokes eneste ønske til navnet, var at hans efternavn indgik i navnet og at han ikke var direkte uenig i fornavnet. Så det måtte DK’s førende numerolog: Annet Kofoed regne et numeroskop ud fra.

Da vi skulle have Logans fødselsdagsdato, før Annet Kofoed kunne regne et numeroskop ud, var vi nødt til at vente til at han var født, men der gik ikke mange timer før jeg kontaktede Annet over en e-mail fra hospitalssengen af glædes spænding over at se hvilke navne der ville være gode for vores nyfødte søn.

På listen med de mange navne, som vi fik tilsendt af Annet, blev vi hurtigt enige om ét bestemt navn. Det var nemlig både sejt, internationalt og så er det et navn, som alle de andre børn nede i vuggeren ikke også hedder. Derfor blev det Logan!

Navnet giver blandt andet: Lykke, ære, succes, held med ens planer, styrke, livsmod, modig, skal prøve alle ideer af, power, kreativitet, penge, business og meget, meget mere.

Og så slutter Annet af med at sige at Logan bliver en rigtig Ole Opfinder (uden at vide, at Toke lever af sine gode idéer). Da Logan nemlig er en 3’er i sin grundenergi følger kendetegnet opfinder blandt andet med sig, og det gør perfektionist, handlekraftig, magtfuld, lederevner, egenrådig og målbevidst også.

Annet Kofoed er uddannet numerolog fra Australien og er i dag en af Danmarks førende numerologer. Annet har skrevet mange bøger om numerologi og om de 9 grundenergier. På hendes webside www.talogmagi.dk kan du selv udregne din grundenergi og læse om hvad den kendetegner. Alle Annet Kofoed’s bøger kan lånes på biblioteket og kan virkelig anbefales.

12666302_442205189302277_1400195484_n

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid og helt uforberedt