Sådan mødte jeg mit livs kærlighed

Sådan mødte jeg mit livs kærlighed

10984032_336461246543339_245836209699175360_n

Vi mødtes på en bar i indre by. Nogen vil mene at det var tilfældigt, hvilket det også til dels var, men jeg vidste allerede fra vores første samtale, at der var en større mening med at vi sad netop der og snakkede lige ud af posen, som om vi altid havde kendt hinanden.

Toke var det mest interessante menneske jeg nogensinde havde mødt og den eneste mand der nogensinde havde formået at holde en samtale med mig en hel aften uden jeg så mig nødsaget til at ?flygte? ud på dansegulvet med mine veninder. For første gang (nogensinde) følte jeg at nogen så mig ?klart? og forstod hvad fanden der ellers foregik på den øverste etage af Sofiya?s verden.

Jeg var godt og grundigt placeret på barstolen ved siden af ham. Det var først da Toke spurgte om jeg ville med ud at ryge en cigaret, at jeg flyttede mig fra vores samtalespot og da Toke var ikke-ryger, var det med bagtanken om at kysse mig.

Som ugerne gik blev jeg mere og mere forelsket i Toke og der gik ikke længe før han inviterede mig med til hans hjem, som var i San Fransisco.

Vi spiste dejlig mad, drak god vin, hyggede os til skyerne og tilbage igen, havde grineflips, tulrede byen rundt, solede, festede og nød, for alt i verden ? hinanden!

Mit liv var kommet i himlen – og dog, for da jeg havde job i København blev det ?kun? til et lille visit til San Fran og snart var jeg hjemme igen ? mutters alene eller det troede jeg i hvert fald at jeg var. For 1, 2, 3 graviditetstests senere og piben fik en HELT anden tone.

Så der stod jeg på arbejdstoilettet, i København, ?alene? med alt for mange, små streger, som beviser af ét alt for stort budskab, når man kun har kendt hinanden en måneds tid og bor 9.000 kilometer væk fra hinanden.

Jeg så ingen anden udvej end at inddrage Toke i min panikangst ved at sende ham en sms angående dagens nyhed. Fem minutter senere ringede han.

Vi talte stille og roligt sammen og besluttede os for at mærke efter hver især, hvad der føltes rigtigt og inden ugen var omme ville han komme til Danmark, så vi ikke skulle tage en så stor beslutning over Skype.

Som dagene gik begyndte jeg at tø op og jeg lignede snart en mindre forstenet udgave af mig selv. Jeg var i chok over at skulle tage så stor en beslutning med så stort et ansvar til, men når jeg mærkede rigtigt efter, sådan helt nede i maven, så vidste jeg at i min verden var der plads til ?en ekstra lille passager?. Det ville aldrig have passet ind i mit ?fuld fart fremad ego-liv?, hvis en graviditet skulle have været planlagt.

Det gav pludselig mening, at det skulle ske når det skete. Det skulle ske når kærligheden kom til mig og jeg sammen med den helt rigtige, var enige om at det var det bedste for os begge.

Da Toke ankom til Danmark, satte han sig på min seng ved siden af mig og læste et brev højt for mig, som han havde skrevet i USA. Han havde det på samme måde som jeg.

Der var ikke noget rigtigt eller forkert, praktisk eller fornuftigt tilstede. Det var af ren kærlighed at vi havde lavet baby og det var af samme årsag, at vi nu valgte at blive en lille familie på tre.

Sofiya

10984032_336461246543339_245836209699175360_n

Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan mødte jeg mit livs kærlighed